WORKSHOP AUDREY WOULARD

In het weekend van 29 juni 2015 pakte ik mijn koffertje en trok ik naar Amsterdam voor de Workshop Kinderfotografie van Audrey Woulard.

Audrey Woulard is een van de meest bekende kinderfotografen uit Amerika. Ze werkt vanuit Chicago vanuit haar loft ofwel buiten op locatie. Ze werkt uitsluitend met natuurlijk licht en gebruikt geen externe flisters of reflexieschermen. Iets wat ik ook nastreef in mijn fotografie, dus zeker interessant om een workshop van haar bij te wonen. We hebben vooral veel gefotografeerd zodat we de geleerde theorie meteen in de praktijk konden brengen. De straten, steegjes en gebouwen van Amsterdam waren super inspirerend om moderne en eigentijdse kinderfoto's te maken met natuurlijk licht. Een leerrijk weekend en een ervaring rijker! Met de tips van Audrey verwerkt in mijn eigen stijl, zullen mijn foto's vanaf nu niet meer hetzelfde zijn!

Share this project:

YOU MIGHT ALSO LIKE . . .

Leave a comment