Lady Preneur mét een visie!

April 2013, ik startte met veel enthousiasme mijn eigen bedrijf als creatieve vrouwelijke onderneemster! Maar gaandeweg ben ik mezelf beetje bij beetje verloren in de drukte van alledag. Nu, 4 jaar later, is het moment daar voor verandering! Ik wil terug meer van mezelf in mijn zaak steken. Mijn activiteiten meer soul geven. Met dingen bezig zijn waar ikzelf écht blij van wordt. En dat is een hele uitdaging!

Met de hulp van mijn business coach Kim, begin ik stilletjes aan mijn weg terug te vinden. Begin ik terug goesting te krijgen om te creëeren, om nieuwe dingen te proberen. En om voor mezelf  een route uit te stippelen, waar iedereen blij van wordt!
Ik heb hetzelfde enthousiaste gevoel als bij de opstart, maar nu met zoveel meer knowhow, ervaring en visie.

Maar toch, als je hier mee bezig bent. Dan komen automatisch de vragen.. Gaan mijn klanten dit wel leuk vinden? Gaan mensen dit wel willen..?

Tot deze fotoshoot al mijn mijn twijfels in één keer van de baan veegden..

Bij de Shoeby in Budel hadden ze mij gevraagd of ik dit jaar de foto’s wou maken tijdens de kidssessie. Natuurlijk wou ik dat! MAAR ik kon mij herinneren van andere keren dat dit altijd tegen een witte wand was, met flistlichten, waar de kinderen één voor één voor je camera verschijnen en waarbij je als fotograaf enkel op je knopje moet drukken. NIKS voor mij. Dus besloot ik om mijn stoute Jacinta boots aan te trekken en te vertellen tegen de eigenaresse van de winkel hoe ik het zag..

Tot mijn grote verbazing, was zij meteen te vinden voor mijn idee om het dit keer anders aan te pakken. Zo gezegd zo gedaan. Op woensdag middag trok ik naar Budel. De planning om de foto’s buiten te maken leek in het water te vallen wegens alle regen, maar toen we eenmaal bezig waren is het volledig opgeklaard.

YESSS, ik kon mijn ding doen! Connectie maken met de kinderen. Ze op hun gemak stellen. En zo de pure en sprekende beelden maken die ik voor ogen had.  Nee! Ze moeten niet lachen. Ze moeten niks, ze moeten gewoon zichzelf zijn.

De resultaten waren prachtig en de commentaren lovend!

Deze ervaring heeft mij geleerd dat je altijd je eigen weg moet volgen. In je eigen leven, maar ook in je bedrijf. Ga voor wat je wil gaan! Doe wat je wil doen! En doe vooral je eigen ding. Doe niet wat 100 anderen ook doen, maar volg je eigen weg. Het zal in het begin wat moeilijker zijn, maar uiteindelijk zal je er echt bij van worden. Daar ben ik van overtuigd!

Graag hoor ik van jullie waar jullie mee worstelen als vrouwelijke onderneemster? Of nog beter waar worden jullie blij van? Reacties mogen hieronder geplaast worden.

Share this project:

Leave a comment